Cosuri de fum

 [soliloquy id=”3313″]
cos1
MLKdin
Sistemul de cos de fum ceramic certificat TUV, destinat instalatiilor dotate cu camere de ardere inchise, cu temperatura de ardere relativ scazuta si putere calorica mare.
Mai multe informatii…
cos2
MLKtec
Sistemul clasic de cos de fum ceramic, cu tubulatura rotunda, adaptat combustibililor solizi si aparatelor cu temperaturi de functionare scazute de pana la 400° C
Mai multe informatii…
cos3
MLKtec plus
MLK tec plus – sistemul de cos de fum ceramic special conceput pentru a se adapta cerintelor aparatelor de incalzire moderne, ce folosesc combustibili clasici, dar si combustibili bio, evacuand gazele arse si limitand pierderile energetice.
Mai multe informatii…
cos4
MLKkombi
MLK kombi este sistemul de cos de fum ceramic creat pentru economisirea spatiului prin amplasarea in interior a doua trasee de cos de fum cu diametre si destinatii diferite. Sistem disponibil pentru toata gama de cosuri ceramice MLK.
Mai multe informatii…
cos5
MLKsan
Potrivit tuturor tipurilor de combustibili indiferent de umiditate, condens, agresivitatea acizilor si temperaturi ridicate, TONAsan ofera cea rapida, usoara si inteligenta metoda de reabilitare a cosurilor de fum..
Mai multe informatii…
cosuri-inox
Cosuri de fum inox
Tehnologia moderna pentru fabricarea cosurilor de fum din inox, prezenta in fabricile din Olanda si Germania, dar si experienta, asigura nivelul calitativ al intregii game de produse
Mai multe informatii…