Aer conditionat & Ventilatie

Firma Maluk Co SRL va ofera servicii de intretinere si service aparate de aer conditionat si ventilatie asigurate de ingineri frigotehnisti si specialist cu experienta, respectand normele si procedurile in vigoare, precum si legislatia referitoare la protectia mediului si standardele UE, certificate ISO: 9001 si ISO : 14001 ISO 18001.

Inca din anul 2000 firma noastra se ocupa de intretinerea si montajul aparatelor de climatizare si ventilatie portofoliul nostru incluzand institutii precum: Spitalul Judetean, Centre de dializa, Directii Sanitar-Veterinare, Case de asigurari de Sanatate, Parchete, Judecatorii, fabrici, etc.

Va asiguram intretinerea aparatelor in perioada de garantie si post garantie cu echipamente profesionale atat pentru aparatele vandute prin intermediul nostru, cat si pentru aparate care au fost achizitionate de la alti comercianti, pentru a prelungi durata de viata a acestora pana la 15 ani.

Prin intermediul acestui departament va oferim consultanta de specialitate pe urmatoarele servicii:

  • alegerea aparatului potrivit necesitatilor dumneavoastra
  • montaj aer conditionat,
  • service sau intretinere aer conditionat
  • instalare profesionala si mentenanta specifica
  • re-pozitionari, incarcari cu freon si precum si alte operatiuni specifice.
  • Igienizare
  • Inspectii tehnice periodice

Avand experienta necesara in domeniu si tehnologii de ultima generatie, va garantam obtinerea celor mai bune rezultate cu un efort minim.

In speranta ca serviciile noastre vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra va stam la dispozitie cu orice alte detalii. Livrare si montaj in toata tara la toate produsele maluk.

Sisteme rezidentiale

1
HAIER AQUA – DC INVERTER
Haier Super Nano Aqua pastreaza umiditatea corpului tau. Generatorul sau unic, poate ioniza moleculele de apa in ioni de apa nanometrici care pot fi usor absorbiti de piele, pastrand umiditatea permanent.
hked351x-hcnd351x-slv-ba
HAIER – HOME
FUNCTIA INTELIGENTA DE DISTRIBUTIE A AERULUI. Sistemele de aer conditionat marca Haier, adopta ultima tehnologie de distributie a fluxului de aer cu ajutorul flapsurilor duble.

Sisteme comerciale

VNESHNII PROSTOY 2 VENT AU482FIERA
Unitary Smart On-Off
Alegand gama Unitary Smart poti avea confortul si design-ul interior dorit indiferent de forma sau marimea spatiului de climatizat.
14
Super Match Multi
Super Match Multi ofera posibilitatea de a conecta un numar de max. 5 unitati interioare la aceeasi unitate exterioara.