Ce tip de usi de garaj sa aleg?

Da, aceasta este o intrebare la care cauta un raspuns multe persoane din cele ce doresc usi pentru garaj, dar nu stiu de ce aspecte sa tina cont in ceea ce priveste achizitionarea acesteia. Insa pentru a veni in ajutorul dumneavoastra va vom prezenta in continuare cateva tipuri de usi de garaj, dintre care o puteti alege si dumneavoastra pe cea care vi se pare potrivita. Pentru inceput este important sa stiti ca aceste usi de garaj au in special o perioada indelungata de utilizare, dar si un pret ceva mai ridicat decat in cazul unei usi normale, si de aceea este important sa fin atenti atunci cand dorim sa alegem usa de garaj potrivita pentru garajul nostru.

Popa74

Astfel, va putem spune ca cele mai comune tipuri de usi sunt:

Usa de garaj rabatabila, ce mai poarta denumirea si de usa de garaj basculanta, cea ce este reprezentata de o foaie de usa din tabla de otel, ce se va ridica pe plafon, odata cu actionarea acesteia, dupa care va reveni la normal. Deci cu acest tip de usa pentru garaj puteti scapa de situatiile neplacute cand trebuie sa coborati din masina pentru a deschide usa, deoarece o puteti actiona prin telecomanda.

Un alt tip de usa pentru garaj din ce in ce mai folosit si la noi in tara, este usa de garaj sectionala. Acest tip de usa este alcatuita din sectiuni de panouri, ce se vor ridica tot pe plafonul garajului.

Al treilea tip de usa pe care il puteti alege pentru garajul dumneavoastra este usa de garaj tip rulou. Ea este alcatuita din lamele ce se vor strange prin rulare, tot pe partea superioara a garajului dumneavoastra, intr-o caseta, special creata.

Astfel acestea sunt trei tipuri de usi de garaj, dintre care puteti alege si dumneavoastra sa achizitionati un model, acum ca aveti detaliile necesare pentru a face cea mai buna alegere. Oricare dintre aceste trei tipuri poate reprezenta cea mai buna solutie pentru garajul dumneavoastra, insa va trebui totusi sa tineti cont de specificul acestuia, dar si de faptul ca va trebui sa lucrati cu persoane calificare, pentru a fi siguri ca aceasta este montata cum trebuie.