Perdele de soare

Automatizarea perdelelor de soare / jaluzelelor se face simplu, inserând un motor, numit tubular datorită formei sale, în interiorul tubului pe care se răsuceşte perdeaua din exterior, dotat cu braţe sau rolă. Comanda se poate face şi de aproape cu un simplu transmiţător de perete, sau prin radio cu radio comandă portabilă.


Ai o perdea de soare clasică, cu braţe?

05_schemi_tende_da_sole_a

Perdeaua clasică de soare cu braţe se poate fixa pe perete sau tavan.
Informaţiile necesare pentru a alege tipul de automatizare potrivit sunt: diametrul sulului pe care perdeaua se înfăşoară, mărimea proeminenţei perdeaua şi numărul de braţe a structurii.

 

 


Ai o perdea tip cu casetă?

05_schemi_tende_da_sole_b

Modelele de perdele cu casetă protejează în special pânza şi păstrează nealterat contextul arhitectural pe care sunt montate.

Caseta prezintă o protecţie integrală a părţilor mecanice, a motorizărilor şi a pânzei, când perdeaua este închisă. Acest tip de pânză se indică a fi instalată în mod deosebit în zonele marine sau cu mult smog

 


Ai o perdea tip acoperitoare?05_schemi_tende_da_sole_c

Modele de perdea tip acoperitoare sunt ideale pentru a feri de razele soarelui vitrinele magazinelor, intrările sau balcoanele unei locuinţe în oraş sau la ţară.

 

 


Ai o perdea tip umbrar saugradină de iarnă?

05_schemi_tende_da_sole_d

Modelele tip umbrar sau grădină de iarnă sunt acoperitori de mărime medie spre mare, adaptate pentru a proteja verande, zone externe de bar, restaurante sau grădinile locuinţelor private. Aceste perdele coboară pe glisiere laterale sau pe structură metalică pentru a transforma spaţiile externe în spaţii de utilizat în orice anotimp.