Porţi batante

Porţile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poartă. Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietăţii şi necesită un anumit spaţiu interior. Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar să cunoaşteţi dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robusteţea ansamblului de coloană – antă, evaluând materialul din care este confecţionată.


Antele porţii sunt robuste, cu structură metalică plină sau rigidă?01_schemi_cancelli_battente_a

Tipul recomandat pentru o poartăcuuna sau două ante, în cazul în care spaţiul de manevră esteredus datorită prezenţei zidurilor şi gardurilor, este acela al unui motor cu şuruburi, cu montare externă.  

 

 


Antele porţii sunt uşoare, din lemn, PVC sau aluminiu? Sunt fixate pe piloni proeminenţi?01_schemi_cancelli_battente_b

Braţul deznodat permite o maximă practicitate la instalare în cazul în care există pereţi sau obstacole adiacente pentru coloane, sau dimensiunile pilonilor împiedică orice fel de motorizare, fiind foarte strâmţi sau lejeri.

 

 


Doreşti o soluţie estetică, cu impact minim, pentru a păstra nealterată estetica intrării?

01_schemi_cancelli_battente_c

Motorizarea ideală este cea cu montare îngropată, ascunsă complet: elegantă şi perfectă dacă se doreşte discreţie la instalare pentru a pune în valoare intrarea.

 

 

 


Vrei să automatizezi un pasaj pietonal?01_schemi_cancelli_battente_d

Soluţia ideală pentru gestionarea porţilor pietonale cu o antă este motorizarea cu braţ articulat. Moto reductorul, ultra compact, îşi găseşte loc uşor în cazul în care stâlpul este foarte strâmt, chiar şi 10 cm lăţime sau în cazul în care este adăpostit de un perete sau de un gard