Sisteme de drenaj

Produs Domeniul Descriere Imagine
Rigole Industrial Sistemul ACO DRAIN Multiline 

Destinatia: Drenaj exterior

Domeniul: Industrial, Public

ACO dezvolta un concept de sisteme de drenaj complet nou, care simplifica proiectarea, depozitarea si procesul de fabricatie, conform cu standardul European EN1433, avand la baza sectiunea in forma de V.

Acest nou profil imbunatateste atat performantele de drenaj cat si eficienta in autocuratare. Noua structura a peretilor si distributia eficienta a materialului duc la cresterea capacitatii de drenaj si a stabilitatii generale.

ACO DRAIN Multiline V100S este realizat din elemente de beton cu polimeri si muchia rigolei intarita, cu profil de otel zincat sau fonta, cu o gama diversa de gratare din otel zincat, otel inoxidabil sau fonta. Gratarele sunt prevazute cu sistemul de prindere rapida fara suruburi Drainlock.

 

Public ACO Profiline 

Destinatia: Drenaj exterior

Domeniul: Industrial, Public

Sistemul de drenaj ACO ProfiLine este ideal pentru terase, balcoane, logii si gradini de apartament.

Sistemul ACO ProfiLine dreneaza apa la nivelul hidroizolatiei din stratul de pietris si, de asemenea, colecteaza apa de suprafata in cazul precipitatiilor abundente.

Sistemul este disponibil cu mai multe trepte de inaltimi ajustabile. Ajustarea inaltimii se poate face chiar si dupa instalare, cu ajutorul unei surubelnite.

Casa si gradina ACO Self Light 

Destinatia: Drenaj exterior

Domeniul: Casa si gradina
ACO Self ® Light este o rigola economica si functionala, de greutate redusa, pentru clientii magazinelor de bricolaj

care doresc o solutie eleganta si sigura pentru aleea din fata garajului.

ACO Self ® Light se instaleaza usor si rapid cu ajutorul pieselor de conectare. Materialul permite o taiere usoara, cu ajutorul ferastraului de mana.

Guri de scurgere Industrial Guri de scurgere din fonta ACO WAL SELECTA 

Destinatia: Drenaj interior

Domeniul: Industrial

Gama de guri de scurgere din fonta ACO WAL SELECTA isi are originea in nevoia dezvoltarii unei flexibilitati a drenajului cladirilor in conformitate cu principiul modular.

Noutatea acestei game consta in sifonul adaptabil mai multor tipuri de conectari (DN50, DN70 si DN100), in diferitele alternative de instalare (iesiri verticale sau orizontale) si in sistemul de blocaj care ii confera siguranta in exploatare si etansare optima.

Domeniul de aplicare:

– Hoteluri

– Cladiri de locuinte

– Spitale

– Internate

– Intreprinderi industriale

Casa si gradina Guri de scurgere din beton cu polimeri ACO Self®
Destinatia: Drenaj exterior
Domeniul: Casa si gradina
Drenaj punctiform
Gurile de scurgere ACO SELF sunt create din beton cu polimeri si asigura drenajul punctiform ale apei din gradina.
Impreuna cu sistemul de jgheaburi si burlane
Racordul la burlan se realizeaza cu ajutorul elementului de inaltare. Apa de pe acoperis provenita din precipitatii ajunge astfel in canalizare, cu ajutorul gurii de scurgere.
Curti de lumina Casa si gradina ACO Markant 

Destinatia: Elemente de constructii
Domeniul: Casa si gradina
Create dintr-un material de mare rezistenta, curtile de lumina ACO MARKANT permit patrunderea luminii in incaperile de la subsol, asigurand totodata scurgerea rapida a apei provenite din condens sau precipitatii.
Datorita adancimii mari, a suprafetei interioare netede si lise si a culorii, curtile de lumina ACO MARKANT asigura iluminatul natural in camerele de la subsol.
Curtile de lumina ACO MARKANTsunt fabricate in cinci dimensiuni si sunt disponibile impreuna cu cele trei tipuri de elemente de inaltare corespunzatoare dimensiunilor in plan orizontal.

Luminatoare Industrial Luminatoare ACO LIGHT 

Destinatia: Iluminat si aerisire
Domeniul: Industrial
Luminatoarele banda ACO LIGHT se folosesc la iluminarea naturala a halelor, incaperilor industriale sau a depozitelor.
Vitrarea se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate cu sectiune triunghiulara sau semicirculara.
Pe suprafata luminatorului se pot creea ochiuri mobile, astfel incat acesta sa poata fi utilizat pentru aerisirea zilnica si/sau pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu.

Sistem de evacuare a apelor ACO (pdf)

Drenaj interior (pdf)

Drenaj pentru platforme exterioare (pdf)