Tona

Cosurile de fum TONA sunt in pas cu tendintele moderne in aparate de incalzire, rezistente la autoaprinderea funinginei timp indelungat, avand o gama larga de diametre ( intre 80 – 600 mm).
Va punem la dispozitie :
Tona Din – destinate surselor de caldura individuale cu temperaturi de pana la 400°C (seminee; sobe de fonta, otel sau teracota; cuptoare de paine sau pizza; barbeque; centrale termice )
Tona Tec – destinat instalatiilor cu camera de ardere inchisa ; permite racordarea mai multor aparate de incalzire la acelasi sistem de avacuare ; rezistent la variatii de temperatura.
Tona Tec Plus – are aplicatie universala, sistemul folosit la incalzire poate fi schimbat oricand; ideal pt case pasive cu consum redus de energie.
Tona Kombi – sistem cu traseu dublu; pot fi alaturate doua sisteme de evacuare a gazelor provenite de la instalatii cu tipuri diferite de combustibili.
Tona San – potrivit conditiilor de sb si suprapresiune si tuturor tipurilor de combustibili indiferent de condens, umiditate, temperaturi ridicate sau agresivitatea acizilor
—————————————— VIDEO ———————————————————————————————————————————————————————————————– CATALOG ————–
Catalog
——————————————————————————————————————————————– FOTO ———————————————————————————————————————————————
TONA DIN TONA KOMBI TONA SAN TONA TEC PLUS TONA TEC