Usi garaj rezidentiale

[soliloquy id=”3145″]

Usi de garaj rezidentiale Secţionale

O simplă activitate, cum este cea de deschidere şi închidere a uşii clasice de garaj, coborârea, urcarea şi iar coborârea din automobil pot deveni activităţi neplăcute atunci când se desfăşoară pe timp de ploaie, frig, întuneric etc. Însă dacă toate aceste probleme sunt rezolvate printr-o simplă apăsare pe un buton de telecomandă, fără măcar a coborî din automobil şi fără a încetini, confortul este asigurat.

Uşile de garaj secţionale vă oferă securitatea dorită, prin modul special de fixare în cadru de oţel foarte rezistent, ancorat în mai multe puncte şi prin mecanismul special de blocare. Există un număr mare de variante pentru automatizare, astfel încât acestea să se potrivească oricărui tip de construcţie rezidenţială.


Usi de garaj rezidentiale Secţionale laterale

Uşile de garaj cu deschidere laterală sunt o soluţie inteligentă, mai nou apărută. Uşile impresionează prin eleganţă, spaţiul restrâns ocupat şi o rulare foarte silenţioasă.

Instalarea profesională a întregului sistem asigură un aspect deosebit, admirat unanim de către vizitatori sau privitori. Siguranţa sporită şi durabilitatea sistemului sunt alte două puncte forte.

Finisaj Exterior:

Panourile de uşă sunt realizate din panouri sandwich cu finisaj texturat în relief ce  imită structura fibrei de lemn cu linii orizontale la distanţe egale ce crează un model de  scândură.
Panourile au o termoizolaţie cu grosime totală de 40 mm din spumă poliuretanică fără  CFC, obţinând o foarte bună izolare termică cu un factor k=0,43 kcal/m²h°C. Colile din oţel de 0,5 mm sunt galvanizate şi vopsite prin acoperire electrostatică cu  pulberi în culoarea RAL 9010 (alb) sau RAL8014 (maro). Aceste tratamente protejează suprafaţa împotriva luminii soarelui, umezelii, ploii sau zăpezii. În interiorul panoului o bandă  suplimentară solidă din oţel asigură o fixare foarte bună a balamalelor.
Panourile sunt echipate cu “protecţie contra prinderii degetelor” pentru a preveni  rănirea mâinilor, conform ultimelor standarde europene privind uşile de garaj.
În final, panoul de uşă este etanşat pe toate laturile folosindu-se garnituri EPDM, din  cauciuc aditivat permanent elastic, asigurând o maximă izolare.
Blocarea uşii se realizează prin zăvorârea dublă, în ambele tocuri laterale, cu o  încuietoare cu cilindru şi mâner exterior în dotarea standard.

Finisaj Interior:

Interiorul uşii este caracterizat de trei componente principale : feroneria, sistemul de  rulare  şi sistemul de echilibrare. Toate părţile sunt galvanizate, prevenind chiar şi cea mai  mică coroziune. Balamalele laterale şi cele intermediare unesc panourile secţionale. Rolele din nailon  conţin rulmenţi cu bile pentru a avea o mişcare uşoară, fără frecare şi fără zgomot a uşilor în
şinele sistemului de rulare.
Tocurile laterale oferă mai multă siguranţă deoarece sunt închise şi au şina verticală  inclusă astfel încât să protejeze împotriva pătrunderii mâinilor sau a diferitelor obiecte în  calea de rulare.
Arcurile torsionale ale sistemului de echilibrare vor susţine echilibrul panoului de uşă  în orice poziţie. Tamburii din aluminiu sunt montaţi pe axul tubular galvanizat, înfăşurând cablurile care sunt conectate la stânga şi la dreapta panoului de uşă în colţurile de jos.
Opţional este posibil un dispozitiv special montat pe arcuri, ce previne căderea uşii în cazul  ruperii arcului. Înălţimea minimă necesară pentru montaj deasupra golului este de 200 mm  pentru uşa acţionată manual.

Alte opţiuni:

  • Faţa exterioară în aproape orice culoare codificată RAL.
  • Operator electric cu telecomandă ;
  • Încuietoare cu cilindru şi mâner exterior cromat sau auriu.
  • Ferestre duble din plexiglas ;
  • Grila de ventilaţie ;
  • Panouri având model cu casete in limita gamei speciale de  dimensiuni posibile ;