Livrare și montaj

Aparat de climatizare

Service

Reparații și diagnoză

Mentenanță

Verificare și întreținere

Prev
Next

Sistemele de andocare de la Stertil formează un pachet complet “high performance” pentru dotarea centrelor logistice cu tehnică de încărcare. Transbordarea lină și fără riscuri între depozit și camion, grija pentru etanșare optimă în jurul camionului, păstrarea lanțului frigorific, operarea centralizată a echipamentelor, inclusiv a ușii industriale dintr-o singură centrală de comandă reprezintă viziunea Stertil pentru organizarea eficientă și confortabilă a operațiunilor de încărcare-descărcare din centrele logistice.

Sistemul Combilok de blocare complet automată a camioanelor în stația de andocare înlătură eficient pericolele de accidentare prin depărtarea accidentală a camionului în timpul operațiunilor de transbordare.

Sistemul de blocare automatizată Combilok

Plecarea prematură a camionului din stația de andocare, înainte ca procesul de încărcare să fie încheiat nu este ceva neobișnuit. De asemenea, același risc apare la alunecarea înainte a camionului.

Pentru organizarea operațiunilor de încărcare-descărcare într-un mod responsabil, este necesar sistemul de blocare automatizată a camioanelor. Riscul de accidente în stațiile de andocare crește odată cu presiunea reducerii timpului operațiunii. Comunicarea între șofer și personalul depozitului lasă de multe ori de dorit din cauza distanței, oboselii, stresului, dar și diferenței de limbă vorbită.

Sistemul de blocare automatizată este unic și limitează toate aceste riscuri, oferind multe beneficii unice de securitate.

Rampa de egalizare

Rampa de egalizare este gândită pentru îmbunătățirea condițiilor de lucru a personalului ce deservește utilajele de manipulare.

Sistemul mecanic tip paralelogram, brevetat de Stertil, păstrează trapa ascuțită în poziție orizontală indiferent dacă încărcarea se face sub nivelul depozitului sau peste cota depozitului.

Nicio altă rampă de egalizare nu oferă o trecere atât de confortabilă de pe rampă pe pardoseala mașinii. Vibrațiile și zgomotul sunt mult reduse față de rampele de egalizare convenționale, la acest lucru contribuind și balamalele fără spații. Acoperirea cu strat de Twaron, un material extrem de rezistent la abraziune, face tranzitarea rampei și mai placută, îmbunătățind considerabil aderența când aceasta este umedă.

Burdufuri de etanșare

Burdufurile de etanșare înlătură disconfortul și afecțiunile cauzate de curenții putenici de aer din zonele de încărcare-descărcare a camioanelor.

Burdufurile de etanșare înlătură disconfortul și afecțiunile cauzate de curenții putenici de aer din zonele de încărcare-descărcare a camioanelor. Mai mult decat atât, asigură curățenia spațiilor interioaremicroclimatul necesar (mai ales în situația lanțurilor frigorifice din industria alimentară) și reduc semnificativ costurile energetice.
Pentru rezultate optime este foare importantă configurarea corectă a burdufurilor de etanșare, configurare ce trebuie individualizată pentru fiecare aplicație în parte.