Prev
Next

Porţile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poartă. Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietăţii şi necesită un anumit spaţiu interior.

 Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar să cunoaşteţi dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robusteţea ansamblului de coloană, evaluând materialul din care este confecţionată.

AUTOMATIZĂRI PORȚI BAtante

- Antele porţii sunt robuste, cu structură metalică plină sau rigidă? Antele porţii sunt uşoare, din lemn, PVC sau aluminiu? Sunt fixate pe piloni proeminenţi? Doreşti o soluţie estetică, cu impact minim, pentru a păstra nealterată estetica intrării? Vrei să automatizezi un pasaj pietonal?

Tipul recomandat pentru o poartăcuuna sau două ante, în cazul în care spaţiul de manevră este redus datorită prezenţei zidurilor şi gardurilor, este acela al unui motor cu şuruburi, cu montare externă. Braţul deznodat permite o maximă practicitate la instalare în cazul în care există pereţi sau obstacole adiacente pentru coloane, sau dimensiunile pilonilor împiedică orice fel de motorizare, fiind foarte strâmţi sau lejeri. Motorizarea ideală este cea cu montare îngropată, ascunsă complet: elegantă şi perfectă dacă se doreşte discreţie la instalare pentru a pune în valoare intrarea. Soluţia ideală pentru gestionarea porţilor pietonale cu o antă este motorizarea cu braţ articulat. Moto reductorul, ultra compact, îşi găseşte loc uşor în cazul în care stâlpul este foarte strâmt, chiar şi 10 cm lăţime sau în cazul în care este adăpostit de un perete sau de un gard

Automatizarea pentru porți batante MLK214 este alegerea inspirată atunci când aveți de pus în mișcare porți ușoare. MLK214 are dimensiuni compacte și o calitate desăvârșită a execuției.

Automatizarea pentru porti batante MLK314 este alegerea inspirata atunci cand aveti de pus in miscare porti usoare cu deschideri mari. MLK314 are dimensiuni compacte si o calitate desavarsita a executiei.

                                         

Foarte puternice, dar elegante: automatizarile MLK din seria MLK414 pentru portile batante mari si grele functioneaza extrem de silentios. 

                                         

AUTOMATIZĂRI PORȚI culisante

- Porţile glisante sunt dotate de obicei cu o singură antă, care alunecă pe o şină în pământ, dotată cu cremalieră. Care este greutatea antei de la poartă? Se pot automatiza porţi grele pentru intrări mari cum ar fi cele de la centrele comerciale, industriale, spitale?

Pentru uz rezidenţial sunt disponibile mai multe tipuri de motorizări: de la ante uşoare de până la 300 kg la ante grele de până la 600 şi 1000 kg pentru a oferi „sisteme personalizate”. Motorizările sunt gândite pentru a putea gestiona automatizări de porţi de până la 3500 kg, greutatea antei, proiectate pentru a garanta o maximă siguranţă în timpul funcţionării şi o funcţionare pe termen lung şi pentru a rezista oricăror condiţii atmosferice.

Automatizarea pentru porți culisante MLK018 este proiectată pentru punerea în mișcare a porților culisante grele. Este extrem de compactă în ciuda puterii sale deosebite. Cu o carcasa de calitate realizată din aluminiu cu un desing elegant, automatizarea Marantec Comfort 861S se încadrează perfect în sistemul dumneavoastră de poartă glisantă.

Automatizarea pentru porți culisante MLK028 are un șasiu din aluminiu și o carcasa din material plastic solid îmbinate într-un design modern și durabil. Pe lângă aspect, automatizarea Comfort 880 impresionează prin operarea extrem de silențioasă.