Livrare/Vânzare

Aparat de climatizare

Service

Reparații și diagnoză

Mentenanță AC

Întreținere și igienizare

Alegerea

Potrivită necesităților dumneavoastră

Montaj

Profesional și mentenanță specifică

Repoziționări

Încărcări cu freon și alte operațiuni specifice

GAMA NOASTRă COMPLETă DE

Sisteme de climatizare

Cu o vechime de peste 20 ANI în domeniu firma noastră va asigura vânzarea,montajul și service-ul în garanție și post garanție a echipamentelor de climatizare, având specialiști instruiți și acreditați A.G.F.R (Agenția Frigotehnistilor din România ) în România cât și în UE. Avem experiență în domeniu și va oferim următoarele tipuri de echipamente de climatizare și condiționare a aerului.

Firma Maluk Co SRL va oferă servicii de întreținere și service aparate de aer condiționat și ventilație asigurate de ingineri frigotehnisti și specialiști cu experiență, respectând normele și procedurile în vigoare, precum și legislația referitoare la protecția mediului și standardele UE, certificate ISO: 9001 și ISO : 14001 ISO 18001.

VRF - City Multi

Sistemul cu 2 tevi proiectat pentru operarea cu pompa de caldura.

Gama Small CITY MULTI (pentru aplicat­ii mici) si Gama Y (pentru aplicat­ii mari) folosesc un sistem cu refrigerant cu doua ­tevi, care permite schimbare sistemului de la racire la incalzire, asigurandu-se ca un climat interior constant este men­tinut in toate zonele. Unitatea compacta exterioara utilizeaza R410A ca agent frigorific si un compresor cu INVERTER pentru a utiliza energia in mod eficace. Cu o gama larga de unitati interioare, conectate cu un sistem de conducte flexibil, gama CITY MULTI poate fi configurata pentru toate aplica­tiile. Pana la 12 (Gama S) sau 50 (Gama Y) unitat­i interioare pot fi conectate cu pana la 130% din capacitate conectata pentru a maximiza posibilitat­ile de configurare ale proiectantului. Aceasta caracteristica permite condi­tionarea usoara a aerului in fiecare zona cu controlerele individuale adecvate.

Design Compact

Manevrabilitatea unitatii exterioare a fost imbunatatita prin reducerea drastica a masei sale, ceea ce duce la un transport usor, instalare usoara si reduce incarcarea.

Cel mai mic spatiu necesar

Unitatea exterioara cu dimensiunile reduse poate fi transportata prin usi cu latimea de 800 mm.

Utilizare eficace a spatiului

Noile modele au o amprenta la sol mai redusa si un necesar de spatiu pentru intretinere mai redus.

Agregate de racire (chiller)

Ventiloconvectoare