Livrare/Vânzare

Aparat de climatizare

Service

Reparații și diagnoză

Mentenanță AC

Întreținere și igienizare

Alegerea

Potrivită necesităților dumneavoastră

Montaj

Profesional și mentenanță specifică

Repoziționări

Încărcări cu freon și alte operațiuni specifice

GAMA NOASTRă COMPLETă DE

Aparate de Aer Condiționat

Cu o vechime de peste 20 ANI în domeniu firma noastră va asigura vânzarea,montajul și service-ul în garanție și post garanție a echipamentelor de climatizare, având specialiști instruiți și acreditați A.G.F.R (Agenția Frigotehnistilor din România ) în România cât și în UE. Avem experiență în domeniu și va oferim următoarele tipuri de echipamente de climatizare și condiționare a aerului.

Firrma Maluk Co SRL va oferă servicii de întreținere și service aparate de aer condiționat și ventilație asigurate de ingineri frigotehnisti și specialiști cu experiență, respectând normele și procedurile în vigoare, precum și legislația referitoare la protecția mediului și standardele UE, certificate ISO: 9001 și ISO : 14001 ISO 18001.

Aer condiționat 9000 BTU

Instalarea unui aparat de aer condiționat cu puterea de 9000 BTU este recomandată pentru birouri sau spații comerciale cu dimensiunea între 14 și 22 mp sau pentru locuințe între 18-25 mp.

Aer condiționat 12000 BTU

Puteți alege un aparat cu o putere de 12000 BTU pentru birouri sau spații comerciale între 20 și 30 mp sau pentru locuințe între 24 și 35 mp.

Aer condiționat 18000 BTU

Optați pentru un aparat de aer condiționat cu puterea de 18000 BTU dacă dețineți birouri sau spații comerciale între 33 și 40 mp sau o locuința între 40 și 50 mp.

Aer condiționat 24000 BTU

Achiziționați un aparat de aer condiționat cu o putere de 24000 BTU pentru birouri sau spații comerciale între 40 și 50 mp sau pentru locuințe între 60 și 70 mp.

Aparate aer condiționat tip Split de perete având capacitate frigorifică de răcire / încălzire de 9.000 Btu până la 24.000 Btu

aparate de tip INVERTER

Funcționează la temperaturi exterioare de până la – 15 grade , conțin freon ecologici și au consum redus de energie Clasa A++

Aceste aparate sunt :

  • individuale (cu 1 unitate exterioară + 1 unitate interioară ). Aceste aparate asigură climatizarea aerului din încăperi  , având sisteme de filtrare și ionizare a aerului

 

 

 

 

 

  • multisplit (cu 1 unitate exterioară + până la 5 unități interioare )

 

             

Aceste tipuri de echipamente prezintă și avantajul optimizării arhitecturale de pe fațada clădirilor pentru a Evita aglomerarea unităților externe ale aparatelor AC . Au un consum mai redus față de cele individuale.

Recomandările noastre

Prev
Next

Aparat de climatizare daikin

Cele 4 valori de bază ale companiei Daikin sunt Confortul - Fiabilitatea - Sustenabilitatea - Forţa de muncă. Daikin modelează viitorul sistemelor de încălzire, răcire, ventilație și refrigerare cu propria sa tehnologie și soluții rentabile, asigurându-vă că vă puteți baza pe Daikin pentru un confort optim.

Tehnologii inovatoare de vârf

Aparatele de aer condiționat furnizate folosesc tehnologia de filtrare a aerului pentru a oferi aer curat, care este baza pentru confortul ideal. Sistemul de filtrare elimină cu succes alergenii, particulele de praf și mirosurile neplăcute, făcându-l ideal pentru persoanele care suferă de astm și alergii la animalele de companie.

Cea mai recentă generație de produse de îngrijire a agentului frigorific R-32 pentru a asigura o eficiență energetică excelentă și un efect minim asupra mediului. Tehnologia Inverter Un sistem revoluționar care crește eficiența energetică pentru a menține temperaturi plăcute tot anul.

Descoperă mai mult

Aparat de climatizare Mitsubishi

Contribuiți la crearea unei societăți sigure, sigure și confortabile și la realizarea unei societăți decarbonizate ca o societate globală cuprinzătoare producător de aer condiționat și refrigerare care oferă tehnologii excelente de aer condiționat și ventilație, precum și soluții pentru ciclul de viață

O cale MAI BUNĂ DE A ÎNCĂLZI ȘI a RĂCI ORICE SPAȚIU.

Aplicarea tehnologiei japoneze de ultimă oră pentru eficiența energetică, pe întreaga piață globală. Designul și funcționalitatea sunt îmbogățite pentru a se potrivi cu o varietate de stiluri de viață din întreaga lume.

Tehnologia noastră de încălzire și răcire a locuinței vă permite să vă bucurați de un confort mai precis și personalizabil într-o cameră sau în întreaga dvs. casă, oferindu-vă:

  • Confort constant

  • Eficiență mai bună

Descoperă mai mult

Aparat de climatizare Haier

Haier s-a născut în China în urmă cu mai bine de 35 de ani. Astăzi, Haier s-a răspândit în orice parte a globului, inclusiv în Asia, Africa, Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu. Haier aderă întotdeauna la filozofia „prioritizării valorii oamenilor” în spiritul inovației și antreprenoriatului.

Calitate înaltă

Centrul de cercetare Haier din China include un număr uimitor de 150 de laboratoare în care toate bunurile pot fi testate în conformitate cu toate cerințele naționale și internaționale.

Sistemele Haier oferă o varietate de caracteristici și beneficii pentru a menține eficiența generală, oferind în același timp un confort ideal.

  • Senzor Smart

  • Filtru 3M - Aer purificat

  • Instalare eficientă și simplă

  • Silențios

Descoperă mai mult