Prev
Next

Bariere Automate

Bariera conceputa pentru scopuri industriale si rezidentiale are lungimea de la 3-8 metri, construita cu brat normal sau cilindric, pentru inchiderea spatiilor industriale si parcarilor. Barierea este formata dintr-un element de actionare industrial si un motor special de 24V, care e capabil sa functioneze timp de 24 de ore continuu.

-Functioneaza intre -20 si + 50 grade C, avand sistem electromecanic care spre deosebire de cel hidraulic rezista la temperaturi mici nefiind expus inghetului.

-Consum redus de energie

-Rezistente in timp

-Silentiozitate

Barierele auto pot fi actionate cu: telecomanda, buton, card, dispozitiv automat de deschidere montat pe masina. Optional se poate monta si un sistem de deschidere automat prin bucla de inductie magnetica.

SISTEMUL DE CONTROL ACCES SI PONTAJ

Sistemele de control access pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate in anumite spatii, cat si pentru a tine evidenta persoanelor care au acces in anumite incaperi. Sistemul consta in utilizarea de catre persoanele agreate, la intrarea in zonele cu de acces controlat, a unor cartele magnetice sau de proximitate, tastaturi cu cod de acces, cititoare de amprenta sau cititoare de iris.

  • Sistemele de control acces si pontaj moderne sunt gestionate de un Controller, care comunica cu un computer in care sunt transmise toate evenimentele din sistem.
  • Informatiile primite de la cititoarele de proximitate sunt prelucrate cu softuri specializate de control si pontaj care au si functii grafice pentru analiza activitatii fiecarui angajat sau departament in parte.
  • Softul de control acces poate restrictiona sau permite accesul in diferite zone ale unei institutii in funţie de data, ora, perioada de concedii etc.
  • Sistemele cu cartele de proximitate au avantajul de a nu se uza. Comunicarea cu cititorul fiind facuta prin unde electromagnetice, nu are loc contactul fizic si implicit nu apare uzura.
  • Pe cartele se pot imprima emblema companiei, fotografia posesorului si datele lui de identificare (nume, functie etc). Cardul poate servi, de asemenea, ca legitimatie de serviciu.