Livrare și montaj

Aparat de climatizare

Service

Reparații și diagnoză

Mentenanță

Verificare și întreținere

Prev
Next

Ușile secționale reprezintă soluția cea mai răspândită pentru închiderile industriale datorită pachetului de avantaje oferite: design elegant, economie de spațiu pentru deschidere, izolare termică și fonică, fiabilitate.

Care sunt avantajele și caracteristicile unice ale acestor uși secționale?

  • Fiabilitatea excepțională dobândită începând cu anul 1977, când a fost lansată prima ușă secțională compactă.
  • Materialele premium, unice: șinele din aluminiu extrudat și panourile cu fibră de sticlă sau sticlă securizată, în loc de șine din oțel zincat și panouri sandwich.
  • Costul redus de utilizare (fără arcuri de torsiune sau alte elemente a căror defecțiune poate bloca ușa pentru mult timp).
  • Panourile din fibră de sticlă celulară protejează eficient spațiul dumneavoastră la intemperii și efracție, oferind datorită translucidității acestora o iluminare naturală foarte plăcută.
  • Economie de spațiu și ergonomie, în special în cazul ușilor secționale compacte; acestea nu au șine orizontale ancorate de tavan și nu obturează tavanul la deschidere.

Uși secționale Sectiolite

Ușa secțională “high performance” SECTIOLITE răspunde unor cerințe ridicate de durabilitate, viteză, siguranță și iluminare naturală. Uşa rapidă, flexibilă este soluţia ideală pentru un trafic dens care, în paralel cu uşa secţională lăsată deschisă în permanenţă, preia întreaga sarcină de deschidere/închidere. Izolează spaţiile interioare de frig sau căldură puternică, noxe sau alte elemente care perturbă activitatea în locul respectiv

Costurile de exploatare în condiții extreme sunt reduse datorită design-ului său unic: fără arcuri de torsiune, fără balamale proeminente, fără cabluri spiralate. Șinele din aluminiu extrudat sunt complet închise pe trei laturi.

În funcție de arhitectura spațiului, ușa secțională rapidă poate fi ghidată sub tavan la diferite înălțimi, vertical sau în unghi. Bineînțeles, pentru căi de acces pietonal pot fi dotate cu uși pietonale încorporate. Panourile din fibra de sticlă asigură o transmitere a luminii de până la 78% și absorb integral razele ultraviolete.

Gestionarea eficientă a accesului, dar și siguranța pentru oameni si bunuri depinde în mare măsură de alegerea corectă a sistemelor de comandă și senzoristică.

Uși secționale Sectiolite Sprint

Ușa Sectiolite poate fi executată cu opțiunea SPRINT. Viteza de deschidere de până la 1,5 m/s, în funcție de dimensiunea ușii. Siguranță maximă la viteză mare. Usa este dimensionata pentru trafic de maxim 60 cicluri pe oră.​

Uși secționale compacte Spacelite

Prin tehnologia inovatoare de deschidere și utilizarea panourilor celulare din fibră de sticlă translucidă sau sticlă securizată, ușa secțională compactă SPACELITE oferă un concept optic și funcțional unic.

Poate fi instalată în aproape orice tip de clădire, inclusiv pe exteriorul peretelui de fațadă. Panourile din fibră de sticlă asigură o transmitere a luminii de până la 78% și absorb integral razele ultraviolete.

Spre deosebire de ușile secționale clasice, ușile Spacelite nu au elemente care să deranjeze vizual. Nu există balamale, role la vedere, cabluri spiralate sau șine voluminoase. Totul este pur și simplu… elegant.

Gestionarea eficientă a accesului, dar și siguranța pentru oameni si bunuri depinde în mare măsură de alegerea corectă a sistemelor de comandă și senzoristică.

Uși secționale compacte Spacelite HT​

Panourile din fibră de sticlă asigură o transmitere a luminii de până la 78% și absorb integral razele ultraviolete. Panourile ușii se stochează unul lângă altul pe console scurte, fără șine paralele cu tavanul. În funcție de grosimea panourilor există multiple variante: HT40, HT60 și HT60 XL, HT80 și HT80 XL, HT150.

Uși secționale compacte Spacelite HT Vision

Spacelite VISION are panouri cu rama din aluminiu cu geam din sticlă securizat, termoizolant. Ideală pentru showroom-uri și vitrine. Până la lățimea de 3.98m sticla se poate face fără sprosuri intermediare. Lățimea maximă este de 5.5m.