Prev
Next

Maluk vă oferă o gamă variată de uși rapide industriale performante care se deschid instantaneu cu ajutorul senzorilor inteligenți, utilajele nefiind nevoite să frâneze. Apoi se închid imediat după trecere.
Ușile rapide din PVC sunt folosite nu doar pentru stoparea curenților de aer sau solicitări puternice de vânt, ci și pentru delimitarea mediilor și climatelor interioare diferite.
Usile rapide oferă o siguranță maximă în exploatare și, mai mult decât atât, se reinserează automat în cazul în care sunt lovite.
La rândul lor, ușile rapide Butzbach pot fi echipate cu un sistem de preluare amortizare a loviturilor de impact.

Maluk reprezintă în Romania două branduri de excepție:

  • DYNACO – creatorul tehnologiilor „zipper” cu autoreparare și a tehnologiei „push-pull” pentru uși rapide cu deschidere pe verticală
  • BUTZBACH – liderul incontestabil al tehnologiei de uși rapide cu deschidere pe orizontală

Uși rapide industriale pentru exterior

Datorită etanșării superioare pe tot conturul, ușa rapidă pentru exterior Dynaco D6 poate funcționa în rafale de vânt de până la 150km/h. Se poate deschide în cca 1.5 secunde și închide în cca 3 secunde. Protejează eficient, asigurând economii de energie, fluxuri de trafic optimizate, activități optime de logistică și de transport.

Uși rapide PVC

Îmbunătățiți manipularea în zonele logistice, în zonele publice, în depozite, cu ușa rapidă DYNACO special concepută pentru utilizarea la interior.

Ciclul foarte scurt de deschidere-închidere vă ajută să câștigați timp prețios în activitățile de zi cu zi. Economii semnificative de energie, un climat mai bun și un confort îmbunătățit al angajaților rezultă din etanșarea superioară a acestei uși de mare viteză. Praful, murdăria, umiditatea și curentul de aer sunt excluse din zonele de lucru.

Uși rapide din PVC Freezer

Concepută pentru aplicații de depozitare la temperaturi negative, ușa rapidă DYNACO FREEZER permite accesul rapid în camera de congelare, reducând la minimum șocurile termice. Etanșarea excelentă limitează pierderea aerului răcit și economisește energie.

Accesorizarea cu cortină termoizolantă reduce condensul și înghețul, formând o barieră suplimentară între temperaturile exterioare pozitive și cele negative de la interior. Șinele de culisare încălzite cu rezistențe cu consum mic reduc riscul înghețului. Alături de sistemul de autoreparare, garantează o perioadă îndelungată de exploatare pentru ușa rapidă Dynaco M2Freezer în cele mai grele condiții de exploatare.