Livrare și montaj

Aparat de climatizare

Service

Reparații și diagnoză

Mentenanță

Verificare și întreținere

Prev
Next

Uși ANTIFOC PIETONALE

Usile antifoc sunt confectionate din foi de tabla galvanizata cu material izolant la interior. Grosimea foii de usa este 50mm (60mm). Tocul de colt de 55mm(100 mm) 1,5 mm grosime, montat pe usi rezistente la foc, cu sau fara prag. Garnitura termoexpandabila. Broasca rezistenta la foc reversibila pentru cilindru, echipata cu cheie tip patent. Bolturi de siguranta montate pe partea cu balamalele.

Manere rezistente la foc negre din nylon cu miez metalic montate pe placa cu gaura de cilindru si cheie tip patent (optional cilindru cu cheie normal)
Doua balamale din care una cu rulmenti cu suruburi pentru reglare verticala si o balama cu resort de autoinchidere.
Intaritura pe partea din interior a canatului pentru montarea amortizorului sau bara antipanica.
Placuta de identificare cu seria de productie pentru fiecare usa rezistenta la foc.

Vopsire in camp electrostatic, aspect coaja de portocala antizgariere.La cerere se pot livra usi cu folie PVC imitatie de lemn sau decoratiuni grafice.
Toate usile sunt finisate cu pudre epoxi-poliesterice.
Acesorii: amortizor, bara antipanica, ferestre circulare sau dreptunghiulare, cheder suplimentar frig rece, selector de canate, placare inox, cilindru cu cheie, electromagneti,

uși ANTIFOC CULISANTE

Usile culisante antifoc 120 min /180 min se recomanda ca o excelenta inchidere antifoc in industrie, comert, pentru micile ateliere, cat si pentru garajele subterane. Se pozitioneaza ca orice alta usa industriala clasica sub plafon, urmarind linia peretelui sau a acoperisului. Datorita necesitatii unui buiandrug mic si multitudinii tipurilor de fixare disponibile, usa culisanta antifoc se adapteaza ideal oricarei constructii de hala. Acest lucru este deosebit de important daca la schimbarea utilitatii unui spatiu se cere o inchidere cu protectie la foc. Executia usilor rezistente la foc se face intr-un canat sau doua canate cu sau fara usa pietonala. Dimensiuni: orice dimensiune pe comanda.

SPECIFICATII TEHNICE USI ANTIFOC CULISANTE:

Pentru instalare pe pereti portanti sau grinzi din otel izolate sau structuri din otel izolate.
–  Foaie de usa dintr-o singura bucata cu panouri din tabla de otel umplute la interior cu material izolant.Montaj cu suruburi.Grosimea foii de usa este de 80 mm.
– Sina din tabla formata prin presare, cu orificii pentru suruburi de dilatatie (neincluse). Mecanism de glisare, cu frecare redusa, in partea superioara, cu bolt in podea in afara deschiderii in perete. Sina de ghidare superioara este protejata cu tabla formata prin presare.
– Contragreutati reglabile acoperite cu protectie din tabla de otel presata cu cavitate pentru marginea de usa.
– Manere ingropate pe ambele parti.
– Garnitura autoexpandanta in toate canalele si sub foaia de usa.
– Placuta de identificare cu detalii de referinta direct pe maner.
– Finisaj cu strat de grund, uscat in cuptor la 160°, in culori RAL.

CORTINE REZISTENTE LA FOC

Cortinele rezistente la foc(E120/EW30) sunt elemente de protectie in caz de incendiu, functionand ca si inchideri rezistente la foc in scopul limitarii propagarii incendiului. Cortinele rezistente la foc sunt recomandate pentru spatiile publice: birouri, scoli, hale industriale, spatii tehnice, subsoluri, spatii comerciale etc.