Prev
Next

Seminee decorative arhitecturale

Semineele Arhitecturale sunt semineele noastre exclusive cu o forma a geamului deosebit de mare. Prin intermediul acestei solutii arhitecturale, este posibil sa intelegem din nou frumusetea focului data de lemn.Bucurati-va de imaginea frumoasa a flacarii si de ambianta speciala in fata geamului mare al semineului.

Bio - Seminee decorative

Un șemineu portabil cu bioetanol care poate fi mutat în orice locație! Poate fi așezat pe o masă, un birou sau pe podea. Emite o atmosferă caldă și sofisticată în timp ce ocupă foarte puțîn spațiu. Are o flacără adevărată, dar nu are nevoie de coș de fum sau de evacuare. Nu emană fum sau miros. Poate fi folosit atât în interiorul cât și în exteriorul locuinței casă, bloc, birou sau pe terasă, sau în grădină

Seminee decorative panoramice

Semineele Panorama cu trei laturi ale camerei de ardere înconjurata cu geam. Astfel puteti avea o perspectiva asupra focului din toate laturile. Indiferent de realizarea acestuia, modern sau confortabil, un şemineu panoramic oferă încăperii un ambient unic şi special.

Seminee decorative pe colt

Șemineele pe colț oferă camerei dumneavoastră, printr-o viziune mare și modernă asupra focului, o atmosfera minunată. Șemineul pe colț este pentru dvs., familia dvs. și prieteni o experiență de viață deosebit de frumoasă.

Seminee cu acumulare tip soba

Sobele din fontă de grosime mare sau oțel sunt căptușite cu șamotă la interior ce oferă un randament foarte bun și ardere eficientă. Pot încălzi suprafețe generoase datorită puterii calorice mari. Sobe pe lemne ușor de amplasat în orice loc, economice și fabricate printr-o tehnologie avansată.Indiferent de modelul ales ai garanție 5 ani pentru toată gama de sobe pe lemne. Încălzește locuința în mod eficient și economic, alegând o sobă pe lemne cu rezistență mare în timp și design inovativ. O sobă centrală poate fi opțiunea ideală pentru ține, dând căldură și caracter zonei tale de locuit!

Seminee modulare prefabricate

Șemineele modulare sunt seminee complete, pe lemne, format din elemente modulare prefabricate, gata de montaj, fără șantier la ține acasă. Un astfel de kit cuprinde un focar pe lemne din gama premium, îmbrăcăminte modulară pe structura metalică și toate elementele necesare instalării. Montajul se instalează foarte ușor și nu necesită unelte speciale sau adezivi. Clasa de eficientă energetică A+ . Design și finisaj modern, disponibile la gata, în modele drepte sau pe colț, cu 2 sau 3 lături de sticlă.