Livrare/Vânzare

Uși de garaj

Service

Reparații și diagnoză

Mentenanță

Verificare și întreținere

Prev
Next

O simplă activitate, cum este cea de deschidere şi închidere a uşii clasice de garaj, coborârea, urcarea şi iar coborârea din automobil pot deveni activităţi neplăcute atunci când se desfăşoară pe timp de ploaie, frig, întuneric etc. Însă dacă toate aceste probleme sunt rezolvate printr-o simplă apăsare pe un buton de telecomandă, fără măcar a coborî din automobil şi fără a încetini, confortul este asigurat.

Uşile de garaj secţionale vă oferă securitatea dorită, prin modul special de fixare în cadru de oţel foarte rezistent, ancorat în mai multe puncte şi prin mecanismul special de blocare. Există un număr mare de variante pentru automatizare, astfel încât acestea să se potrivească oricărui tip de construcţie rezidenţială.

Uși de garaj secționale GÜNTHER PRESTIGE

Uşi de garaj secționale termoizolante, fiabile şi sigure este ceea ce oferim proprietarilor de garaje individuale. O varietate extinsă de panouri şi paleta de culori oferite de uşile de garaj Günther subliniază perfect arhitectura, atât a unei locuinţe moderne în stil Hi-Tech, cât şi a unei căsuţe clasice.

În plus, gama noastră de uși de garaj secționale PRESTIGE acoperă orice tip de deschidere: rectangulară, înclinată, trapezoidală sau sub forma unui arc.

Ușa de garaj Günther Prestige se distinge prin design-ul premium, finisajul impecabil, rularea silențioasă, posibilitatea de individualizare prin alegerea unuia dintre decorurile de printare digitală sau implementarea propriului model, oferind clienților posibilitatea unei configurări individualizate nelimitate.

Finisajele „lemn” și finisajele „piatră” sunt aplicate prin vopsire/print digital și nu prin colantare. Acest lucru conferă stabilitate în timp a suprafeței ușii.

Ca o noutate absolută, orice poză sau model pot fi printate pe suprafața exterioară. Ușa de garaj devine astfel unicat și se integrează fără niciun compromis în fațada casei.

Feroneria ușii, adică suporții de role și balamalele, sunt din inox AISI430. Ușa de garaj capată un aspect exclusivist, dar și rezistență în medii cu umiditate ridicată.

Deși ușa de garaj poate ocupa până la 25% din suprafața fațadei unei case, aceasta costă, în medie, doar 0.5% din bugetul unei construcții noi.

Termoizolația, etanșarea, finisajul, design-ul, silențiozitatea, viteza, acționarea smart, consumul redus de curent, backup-ul cu acumulatori, costul total și perioada de garanție sunt factorii a căror analiză duce la achiziția inteligentă a unei uși de garaj.

Fiecare ușă de garaj Günther Tore este executată la comandă. Încurajăm astfel fiecare client să-și configureze ușa de garaj conform așteptărilor.

Uși rulou garaj comun Propark

Ușa rulou pentru garaje comune PROPARK este destinată garajelor cu număr mare de locuri de parcare. Aceasta oferă tot ce ar trebui sa aibă o ușa de garaj comun: ventilație naturală (până la 78% suprafață ventilată), siguranță maximă în exploatare, durabilitate în timp, zgomot redus de funcționare, capacitate de funcționare continuă, automatizare complexă.Aportul de aer proaspăt prin ușa de garaj nu este întotdeuna o cerință. Pentru aceste aplicații, seria de uși PROPARK poate fi echipată cu lamele termoizolante din aluminiu sau cu lamele microperforate.

Ușa rulou pentru garaje comune PROPARK este destinată garajelor cu număr mare de locuri de parcare. Aceasta oferă tot ce ar trebui sa aibă o ușa de garaj comun: ventilație naturală (până la 78% suprafață ventilată), siguranță maximă în exploatare, durabilitate în timp, zgomot redus de funcționare, capacitate de funcționare continuă, automatizare complexă. Aportul de aer proaspăt prin ușa de garaj nu este întotdeuna o cerință. Pentru aceste aplicații, seria de uși PROPARK poate fi echipată cu lamele termoizolante din aluminiu sau cu lamele microperforate.